Apa distilată se obţine prin fierbere, vaporizare şi condensare de vapori. Ea nu poate întreţine nici o formă de viaţă, de aceea este numită şi apa moartă. Datorită faptului că nu poate întreţine nicio formă de viaţă, nu depozitează substanţe în organismul nostru. Are o singură proprietate - greutatea.
Este o apă acidă, fără minerale, stoarce organismul de minerale şi nu este bio-receptor. De aceea nu se recomandă pentru băut. Este recomandată de unii terapeuţi în curele de dezintoxicare sau post, deoarece, datorită greutăţii sale, exercită o presiune asupra mineralelor anorganice, a acizilor şi a apei toxice acumulate în organism (apa neagră).
Este o apă acidă, fără minerale, stoarce organismul de minerale şi nu este bio-receptor. De aceea nu se recomandă pentru băut. Este recomandată de unii terapeuţi în curele de dezintoxicare sau post, deoarece, datorită greutăţii sale, exercită o presiune asupra mineralelor anorganice, a acizilor şi a apei toxice acumulate în organism (apa neagră).
Apa distilată, când intră în contact cu apa neagră (apă cu toxine), se amestecă prin osmoză cu aceasta, face schimb ionic şi preia o parte din toxinele acesteia realizându-se purificarea organismului. Dacă în prima zi bolnavul consumă 2l de apă distilată, el va elimina aceeaşi cantitate de apă neagră (apa distilată nu hidratează celula), dar cu un conţinut de toxine mai ridicat (aproximativ 5%) din totalul toxinelor din organism.
În timpul curei cu apă distilată, trebuie făcute zilnic clisme cu ceaiuri de plante (mucegai, coada şoricelului, tătăneasă, rostopască etc.) şi consumate sucuri de legume şi fructe BIO, pentru a aduce apă structurată, vie, în organism. Orice asemenea cură de dezintoxicare trebuie făcută sub supraveghere medicală, cu credinţă, adaptată afecţiunilor bolnavului si cu schimbarea stilului de viaţă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu